Disclosure

Започнах блога с идеята да документирам своите успехи и неуспехи по пътя към по-устойчив начин на живот. Постепенно станахме малко общество, което всеки ден расте и не мога да ви опиша колко много ме радва това. 🙂 Като създател и автор на блога, за мен е важно да съм напълно открита с неговите читатели.

През първите две години от същестуването на Zero waste Sofia, блогът се издържа изцяло от личните ми средства – това включва заплащане на хостинг, домейн, защита, допълнителни приставки, литература и др. Проучванията и писането до момента са се случвали изцяло в свободното ми време. Писането ми доставя огромно удоволствие и определено не смятам да спирам, но с нарастване на броя читатели и развитието на блога, разходите около поддръжката му се увеличават.

За да продължи да се развива, блогът частично ще се финансира от спонсорирано съдържание – понякога, Zero waste Sofia ще си партнира с like-minded брандове, създавайки спонсорирано съдържание.

Понякога брандове ми изпращат свои продукти като подарък – приемам само тези, които са в синхрон с вижданията ми и споделям напълно откровено впечатленията си. Те също винаги ще бъдат отбелязвани.

При всички случаи продуктите и брандовете, които споделям са такива, в които наистина вярвам, използвам и бих препоръчала.

Спонсорираните постове и партньорствата ще бъдат отбелязвани като такива.

Благодаря ви за подкрепата!
Симона

P.S. Ще виждате и нефинансови партньорства, в които просто обединявам усилия с хора с различна експертиза, за да развием интересна за нас тема.