About

Благодаря ви, че подкрепяте развитието на Zero Waste Sofia

Zero waste Sofia цели да помага на активните градски хора да водят усточив начин на живот, в съзвучие с природата.

Ако съдържанието, което споделям ви е полезно и желаете, можете да подкрепите развитието на блога.

Благодарение на подкрепата ви мога да покривам разходи като хостинг, домейн и защита на сайта, проучвания, съдаване на съдържание, достъп до различни книги, филми, ресурси и обучения, свързани с темата и да развивам проекта “Чешмите в България“.

Можете да ме подкрепите като ми “купите едно кафе” през платформите Ko-fi или Revolut.

Като патрон вие сте движещата сила на Zero Waste Sofia! В знак на благодарност ви подготвих малка симпатична изненада. За да мога да ви я изпратя, моля оставете ми имейл или Instagram, на който да ви пиша. 🙂

Вашият принос помага на блога да се развива! Благодаря ви! <3

Важно! Zero waste Sofia публикува и ще продължи да публикува съдържание, свързано с устойчивия начин на живот, напълно безплатно. 🙂 

За Ko-fi: За да направите дарение през Ko-fi не ви е нужна регистрация. Необходимо е само да имате Paypal account. Можете да изберете между еднократен и месечен принос. До момента, когато аз съм “купувала кафе” за любими блогъри и артисти през платформата, не са ми били начислявани такси.

За Revolut: За да ме почерпите едно кафе през Revolut, е необходимо да имате регистрация и мобилното приложение. Също не се начисляват допълнителни такси.

Ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете zerowastesofia@gmail.com или съобщение в Instagram.

One Comment

Leave a Reply